Hoppa till innehållet
Boka demo
2 november 2023

Thomas Lejonklou: ny verksamhetschef och operativt ansvarig för Truetime

Thomas Lejonklou: ny verksamhetschef och operativt ansvarig för Truetime

Med över 30 års erfarenhet inom försäljning och IT-lösningar har Thomas anslutit sig till TrueTime som verksamhetschef. Hans karriär började som entreprenör när han startade ett företag och arbetade med utveckling, utbildning och föreläsningar inom säljteknik.

Thomas var med och startade upp ePARK i Sverige och Norge och tillbringade 10 år där.

Med en passion för teknik har Thomas varit en del av IT-lösningar inom branscher som taxi, parkering och mat. Nu, som verksamhetschef på TrueTime, strävar han efter att förenkla assistansbranschens processer och skapa verkliga förändringar tillsammans med branschen.

- Det känns jättekul att Thomas anslutit till vårt team. Han blir en viktig kugge i att fortsätta utveckla verktygen för branschen.  Med smartare, effektivare och säkrare system vill vi bidra till att i slutändan öka kvalitén för brukaren av assistans. Thomas har alla förutsättningar att göra verklighet av det, säger Palle Andersson, VD.

TrueTime har utvecklat sina system tillsammans med assistansbranschen, vilket gör dem redo att möta branschens utmaningar. Thomas har en tydlig målsättning, han berättar:

- Vi vill underlätta för assistansbranschen och bidra till dess tillväxt och effektivitet. Vi vill vara en del av lösningen med att effektivisera arbetet för dem som jobbar i den dagliga verksamheten.

Det finns inga nyheter att visa.

By Formsmedjan. Powered by Yago