Hoppa till innehållet
Boka demo

Truetime

Palle Andersson

Palle Andersson

VD
070-317 92 29
palle@truetime.se

Palle är affärsutvecklare och kommunikationsstrateg, som dessutom länge arbetat med strategi kring systemutveckling, bland annat för den personliga assistansbranschen.

Linkedin

Thomas Lejonklou

Thomas Lejonklou

Verksamhetschef
070-290 25 22
thomas@truetime.se

Med över 30 års erfarenhet inom försäljning och IT-lösningar har Thomas anslutit sig till TrueTime som verksamhetschef.

 

Linkedin

Marcus Svedberg

Marcus Svedberg

Teknisk chef
marcus@truetime.se

Marcus Svedberg är ansvarig för system och teknisk utveckling. Marcus är en av grundarna och har arbetat i mer än 10 år med utveckling av system för assistansbranschen.

Linkedin

Anders Brismo

Anders Brismo

Senior strateg
anders.brismo@truetime.se

Anders är Truetimes ordförande tillika strategiskt stöd. Han har lång erfarenhet som chef och ledare inom teknikbaserade företag.

Linkedin

Partners

Tomas Vikström

Tomas Vikström

Innovatör & investerare

Med helt nya perspektiv och infallsvinklar vet vi att Thomas alltid ser nya utmaningar, möjligheter och lösningar, vilket han även gjort under 10 år som meriterad innovatör och chef vid Tesla Motors.

Linkedin

Thomas Lindgren

Thomas Lindgren

Digital innovatör & investerare

Superentreprenör och en alltid positiv injektion, tillika operativ och strategisk rådgivare. Massor av erfarenhet från start-ups, tillväxt, utveckling och finansiering inom främst spelindustrin.

Linkedin

Rickard Rahm

Rickard Rahm

Entreprenör & investerare

Rickard driver Sveriges äldsta städföretag, Rahms Städ AB. Rickard är typexemplet av en framgångsrik och skicklig entreprenör och ett viktigt stöd för framdriften av vår verksamhet.

Linkedin

Mikael Gummesson

Mikael Gummesson

IT-innovatör & investerare

Med lång erfarenhet av IT och systemintegration, som tidigare Head of IT Innovation för HM-koncernen bidrar Mikael med ovärderlig kunskap inom utveckling och kundperspektiv.

Linkedin

Partnerinvest Norr AB

Partnerinvest Norr AB

VD, Ingela Lidström

Ingela är senior investment manager, tillika VD för Partnerinvest Norr AB, och har arbetat med finansiering i mer än tjugo år. Hon tillför trygghet och mycket kunskap för långsiktig hållbarhet och lönsamhet.

Linkedin

Lennart Eman

Lennart Eman

Investerare

Delägare och finansiär. Grundare av Inre Kraft, en del av Team Olivia, tillsammans med Mattias Hjelte. Lång erfarenhet av brukarperspektivet och exekutiva roller inom assistansbranschen.

Linkedin

Johan Eman

Johan Eman

UX-stöd & investerare

Johan är en av grundarna och har arbetat i mer än 20 år inom personlig assistans. De senaste åren har han ansvarat för schema och kundtjänst för +5000 assistenter och över 1000 brukare. 

Johan Thorell

Johan Thorell

Investerare

Johan har stor erfarenhet av tillväxtföretag såval utanför som på börsen. Johan bidrar med viktig kunskap och finansiell rådgivning.

By Formsmedjan. Powered by Yago